Karácsonyi kérdések és válaszok

Kérjük olvasd el az alábbi pontokat és amennyiben nem kaptál a kérdésedre választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

December 24-26 között zárva tartunk!

1. Lesznek elvihető malacok karácsonyra?

Természetesen a karácsonyra is nagyon sok 6-8 hetes malacka lesz elvihető.
Karácsony előtti héten valószínű, hogy lesz miből választani, de próbáljuk meg nem az utolsó pillanatra hagyni a malackák kiválasztását.

2. Mikor foglaljak időpontot?

Erre azt tudjuk mondani, hogy minél előbb. Ha arra az elhatározásra jutottatok, hogy malackát szeretnétek, akkor érdemes minél előbb időpontot egyeztetni velünk. Kérünk titeket, hogy ne az utolsó pillanatra halogassátok az időpont egyeztetést, ezzel megkönnyítitek a mi dolgunkat is. :) Az emailban való időpontfoglalást jobban preferáljuk, de nem gond ha telefonon foglaltok.
Várjuk az időpontfoglalásokat.>> Időpontfoglalás <<

3. 23-án szeretnék sünit.

Csak előre egyeztetett időpontban lehet megtekinteni a malackákat és foglalásra ekkor van lehetőség. 23.-án már csak a foglalt állatokat lehet átvenni.

4. Foglalni szeretnék.

Személyesen az előre egyeztetett időpontban tudtok foglalni.
Helyhiány miatt a malacokat 3 napig tudjuk díjmentesen tartani, majd ezt követően panzióztatási díjat számolunk fel (1.300 Ft / éj). A karácsonyi malackákat legkésőbb december 23.-án lehet elvinni (december 24-26 között zárva tartunk).
Amennyiben felszerelést is vásároltok, azt a foglalás napján el kell vinnetek. A felszerelést el tudjátok rejteni a gyerekek elől. :)

6. Karácsony után is lesznek malacok?

99%, hogy lesznek a két ünnep között is.

 

Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

Malackafalva csapata